Selecteer een pagina

personal
coaching

Ik help drukke professionals hun energie en gezondheid te verhogen zodat ze zichzelf naar een next level kunnen upgraden zonder op te branden.

Wat krijg je?

Ik neem je stap voor stap mee door een proces van het verbeteren van je lichaam en mindset. Precies op de manier die geschikt is voor jouw unieke biologie en de omstandigheden van jouw leven. En ik leer je precies hoe je het werkt zodat je daarna zelf verder kan. Want, wat je ook wilt bereiken, uiteindelijk moet je zelf aan het werk. Maar met dit programma heb je alles wat je nodig hebt om jezelf in de juiste richting te lanceren.   

wekelijkse coaching

Iedere week een sessie met Govert om resultaten en uitdagingen te bespreken.

24/7 whatsapp contact

Altijd zo snel mogelijk antwoord op brandende vragen.

DNA onderzoek

Inzicht in je fysiologische sterktes en je zwaktes en de wijze waarop je deze kunt verbeteren.

onderzoek slaapkwaliteit

Met de nieuwste meetapparatuur brengen we alles in kaart.

neuro-transmitter profiel

Gerichte voeding en supplementen
voor jouw brein

.

l

individueel protocol

De perfecte richtlijnen voor optimaal herstel van bijvoorbeeld sport en stress

Testimonials

Ik kan je natuurlijk van. alles vertellen over wat ik doe, maar dat kunnen de mensen die ik in het verleden heb geholpen natuurlijk veel beter:

“The work with Govert is more than coaching for me. In a very short time, Govert helped me to get my performance to a new level. With his professional analyses, Govert gave me totally new perspectives about my body-mind that I was able to integrate easily and quickly. But what I like most is the friendly and professional atmosphere he creates. If I got questions, I can always contact him and get a fitting answer quickly. If you’re absolutely certain that you want to take the next step towards a healthy high performance, Govert is the one and only.”

Max Planer

Rower, German Olympic Team

“Govert coached mij de laatste jaren op het gebied van peak performance en mindset. Als ex-topsporter en biohacker heeft hij niet alleen de kennis maar ook de ervaring. Dat is wat mij aantrekt aan hem. Samen hebben we alles geoptimaliseerd wat nodig was voor mij. Voeding, supplementen, slaap, training en het mentale gedeelte van performen. Eerst de basics/laaghangend fruit en vervolgens zijn we constant verder gegaan met improven. Mijn poker prestaties waren niet hetzelfde geweest zonder Govert. Als topsporter/performer is een coach als Govert echt een noodzaak.”

Floris van der Ven

Professional Poker Player

Bio-hacking

Ik gebruik de laatste technologie en wetenschap om je fysiologische en psychologisch door te meten. Meten is weten. DNA, slaapkwaliteit, het brein, herstel, meditatie, voedselintoleranties, alles kunnen we meten. Deze data kunnen we gebruiken als informatie om op basis hiervan een hyper gepersonaliseerd plan te maken. Jij hoeft het dan alleen nog maar uit te voeren. Biohacking heet dit; het hacken van de systemen van je biologie om jezelf te optimaliseren. Het gebruik van data is cruciaal, zodat je zeker bent, dat wat je doet ook daadwerkelijk werkt. Precies zoals een topsporter dat ook zou doen.

“If you want to fix the body, start with the thing that governs the body, the brain. If you want to fix the mind, start with the body, where your brain resides in.”

brainpower

Of je nu topsporter bent of hoog in het bedrijfsleven zit, je krijgt te maken met uitdagingen op het gebied van je gezondheid. Je hebt te maken met stress, vermoeidheid, overtraining, vet moeten verbranden, moeite met spiermassa opbouwen, verlies van brainpower.
Het verbeteren van je lichaam heeft als gevolg dat het brein, onderdeel van ons lichaam, ook beter gaat werken. En met een beter brein wordt letterlijk alles beter.

En als je brein dan in optimale conditie is, dan wil je het ook goed gaan gebruiken. Maar zelfs de beste professional werkt zichzelf wat dat betreft nog wel eens tegen. Daarom hebben zelfs de besten een coach. Mindset, concentratie, focus, flow, presteren onder druk en motivatie oproepen, topsporters krijgen hier allemaal begeleiding in, waarom jij niet? Ik heb het allemaal zelf meegemaakt en opgelost.
Nu is het de tijd om het aan jou te leren.